Vakantie vieren en zorg ontvangen in monumentaal hotel

Komend weekend opent in Nederlands Limburg het viersterren hotel Welloord Overhuizen waarin hotel, zorgverlening en horeca hand in hand gaan.

Welloord Overhuizen, het viersterren hotel met zorg, is een nieuw en uniek concept voor Nederland waarin hotel, horeca én zorg hand in hand gaan.

Bij Welloord Overhuizen is vakantie vieren en zorg verlenen onder één dak mogelijk. Naast de Hoeve is nieuwbouw geplaatst en daar zijn 72 moderne comfortabele kamers ingericht die geschikt zijn voor rolstoelen. Welloord Overhuizen kan hiermee gastvrij mensen uit de pre- en post -operatieve zorg ontvangen.

Het viersterren hotel, gevestigd in een middeleeuwse hoeve, mikt op gasten ter ontlasting van de mantelzorger, biedt vakantiedialyse en is een vakantieoord voor chronisch zieken of gehandicapten, en mensen die bezig zijn te revalideren.

Daarnaast bestaat de doelgroep van Welloord uit gasten die tussen een periode in een ziekenhuis en verdere revalidatie in een verpleeghuis zitten. Bij Welloord verblijven ook gasten omdat ze alleen vakantie kunnen vieren in een drempelloos hotel met een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer met 24-uurs zorg.

In de voormalige Tiendschuur zijn de receptie, Brasserie Sophie en het restaurant ondergebracht. Het terras en Brasserie Sophie zijn toegankelijk voor een ieder die wil genieten van de unieke omgeving in het Heuvelland. Brasserie Sophie is onderdeel van Welloord en rolstoeltoegankelijk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content