De Ier Joseph Griffin trok met zijn echtgenote voor een reisje naar Las Vegas en leende de GroPro camera van zijn zoon om de hele memorabale trip vast te leggen. Maar de zoon Evan gaf zijn vader geen uitleg over het gebruik van de camera: "I did not, however, instruct him on how to use it, so my dad being my dad, and a culchie (rural Irishman), didn't know which way to point (it)."

Het gevolg: deze hilarische video met niet Ceasar's Palace, The Flamingo en The Mirage, maar enkel zijn eigen hoofd in beeld.

De Ier Joseph Griffin trok met zijn echtgenote voor een reisje naar Las Vegas en leende de GroPro camera van zijn zoon om de hele memorabale trip vast te leggen. Maar de zoon Evan gaf zijn vader geen uitleg over het gebruik van de camera: "I did not, however, instruct him on how to use it, so my dad being my dad, and a culchie (rural Irishman), didn't know which way to point (it)."Het gevolg: deze hilarische video met niet Ceasar's Palace, The Flamingo en The Mirage, maar enkel zijn eigen hoofd in beeld.