Het is nu al mogelijk om een hotel te reserveren via de website www.dekust.be maar dat wordt nu uitgebreid naar andere toeristische websites.

Meer dan 100 kusthotels werken ondertussen mee aan het nieuwe reservatiesysteem. Het gaat heel eenvoudig: het aanbod staat verzameld op één website, maar u boekt rechtstreeks bij het hotel zelf.

Overnachten voor 33, 44 of 55 euro

De hotels en Westtoer nemen dit initiatief omdat de reeds bestaande boekingssites alsmaar hogere kosten aan de hotels doorberekenen.

Om de lancering van het nieuwe systeem extra in de kijker te zetten kunnen gasten in het najaar van 14 september tot 20 december kamers boeken voor 33, 44 of 55 euro per persoon per nacht. Naast een ontbijt bieden de hotels dan vaak nog andere extraatjes. (MS)

Het is nu al mogelijk om een hotel te reserveren via de website www.dekust.be maar dat wordt nu uitgebreid naar andere toeristische websites. Meer dan 100 kusthotels werken ondertussen mee aan het nieuwe reservatiesysteem. Het gaat heel eenvoudig: het aanbod staat verzameld op één website, maar u boekt rechtstreeks bij het hotel zelf. Overnachten voor 33, 44 of 55 euro De hotels en Westtoer nemen dit initiatief omdat de reeds bestaande boekingssites alsmaar hogere kosten aan de hotels doorberekenen. Om de lancering van het nieuwe systeem extra in de kijker te zetten kunnen gasten in het najaar van 14 september tot 20 december kamers boeken voor 33, 44 of 55 euro per persoon per nacht. Naast een ontbijt bieden de hotels dan vaak nog andere extraatjes. (MS)