Dat meldt touroperator Neckermann in een communiqué. Ook bij moederbedrijf Thomas Cook en sectorgenoot Jetair lopen de boekingen goed. De mensen gaan op zoek naar zon, zee en strand en profiteren van de vroegboekacties.

"Dubbel zoveel gezinnen boekten tussen midden oktober en vandaag al hun familievakanties voor volgende zomer", luidt het bij Neckermann. Baptiste van Outryve, de woordvoerder van Neckermann en Thomas Cook, wijst erop dat ook Thomas Cook goed scoort, maar dat Neckermann zich specifiek richt op families en grote kortingen aanbiedt.

Ook bij touroperator Jetair werden al twee keer zoveel zomervakanties geboekt. "De mensen wachten op de brochures die eind oktober verspreid worden en boeken dan vrij snel hun vakanties om van de kortingen te profiteren", zegt woordvoerster Florence Bruyère. Ze voegt nog toe dat het grootste deel van de klanten bij Jetair families zijn, maar dat de beschikbare cijfers over alle klanten gaan.

Populairste bestemmingen

Bij Neckermann zijn de populairste bestemmingen Turkije, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Tunesië. De top vijf bij Jetair bestaat uit Spanje, Turkije, Griekenland, Tunesië en Egypte. "De mensen zijn vooral op zoek naar directe vluchten uit Brussel en mooie hotels. Zon en zee zijn belangrijk, daarom doen Spanje en Griekenland het goed, en ook de exotische bestemmingen zijn populair", aldus Bruyère.

Neckermann biedt dan weer veel kortingen aan voor families. "Zo zijn er gratis verblijven voor kinderen op een selectie van hotels en vroegboekkortingen die kunnen oplopen tot 30 procent." (Belga/MS)

Dat meldt touroperator Neckermann in een communiqué. Ook bij moederbedrijf Thomas Cook en sectorgenoot Jetair lopen de boekingen goed. De mensen gaan op zoek naar zon, zee en strand en profiteren van de vroegboekacties. "Dubbel zoveel gezinnen boekten tussen midden oktober en vandaag al hun familievakanties voor volgende zomer", luidt het bij Neckermann. Baptiste van Outryve, de woordvoerder van Neckermann en Thomas Cook, wijst erop dat ook Thomas Cook goed scoort, maar dat Neckermann zich specifiek richt op families en grote kortingen aanbiedt. Ook bij touroperator Jetair werden al twee keer zoveel zomervakanties geboekt. "De mensen wachten op de brochures die eind oktober verspreid worden en boeken dan vrij snel hun vakanties om van de kortingen te profiteren", zegt woordvoerster Florence Bruyère. Ze voegt nog toe dat het grootste deel van de klanten bij Jetair families zijn, maar dat de beschikbare cijfers over alle klanten gaan.Populairste bestemmingen Bij Neckermann zijn de populairste bestemmingen Turkije, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Tunesië. De top vijf bij Jetair bestaat uit Spanje, Turkije, Griekenland, Tunesië en Egypte. "De mensen zijn vooral op zoek naar directe vluchten uit Brussel en mooie hotels. Zon en zee zijn belangrijk, daarom doen Spanje en Griekenland het goed, en ook de exotische bestemmingen zijn populair", aldus Bruyère. Neckermann biedt dan weer veel kortingen aan voor families. "Zo zijn er gratis verblijven voor kinderen op een selectie van hotels en vroegboekkortingen die kunnen oplopen tot 30 procent." (Belga/MS)