'Deze beslissing betekent een nieuwe stap in de geleidelijke heropstart van onze vluchten. TUI biedt nu opnieuw vluchten aan vanaf alle Belgische luchthavens (Brussel, Charleroi, Oostende, Antwerpen en Luik)', legt de maatschappij uit.

De COVID-19-beperkingen hebben de luchtvaartmaatschappij gedwongen om haar aanbod te verminderen en enkel vluchten aan te bieden vanaf Brussel en Charleroi. Door het opheffen van het verbod op niet-essentiële reizen en de groeiende vraag biedt TUI fly opnieuw vluchten aan vanuit Luik. (Belga)

'Deze beslissing betekent een nieuwe stap in de geleidelijke heropstart van onze vluchten. TUI biedt nu opnieuw vluchten aan vanaf alle Belgische luchthavens (Brussel, Charleroi, Oostende, Antwerpen en Luik)', legt de maatschappij uit. De COVID-19-beperkingen hebben de luchtvaartmaatschappij gedwongen om haar aanbod te verminderen en enkel vluchten aan te bieden vanaf Brussel en Charleroi. Door het opheffen van het verbod op niet-essentiële reizen en de groeiende vraag biedt TUI fly opnieuw vluchten aan vanuit Luik. (Belga)