Bezoekers kunnen via TripAdvisor.nl meer dan 275.000 woningen in meer dan 150 landen bekijken en met elkaar vergelijken. Er worden allerlei typen woningen aangeboden én voor elk gezelschap.

Onder het tabblad 'Vakantiehuizen' op de TripAdvisor-website, kunnen reizigers foto's en uitgebreide gegevens bekijken van de vakantiewoningen over de hele wereld. Ze kunnen een selectie van de huizen maken door te filteren op basis van verblijfsdata, bestemming, grootte, voorzieningen en andere criteria.

Zodra reizigers een geschikt vakantiehuis hebben gevonden, kunnen ze rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar of manager voor meer informatie of om te boeken.

Vakantiehuis versus hotel

Voor reizigers die twijfelen tussen een vakantie in een hotel of een vakantiewoning heeft Tripdadvisor een calculator ontwikkeld waarmee ze een kostenvergelijking kunnen maken op basis van de bestemming, het aantal volwassenen en kinderen, de verblijfsduur en de plannen om thuis te eten of uit eten te gaan.

Over TripAdvisor

TripAdvisor biedt advies van ervaren reizigers, heeft een groot reisaanbod en biedt hulpmiddelen voor het plannen van een reis met een rechtstreekse link naar boekingsfuncties. Sites met het TripAdvisor-merk vormen de grootste reisgemeenschap ter wereld, met ruim 60 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 75 miljoen beoordelingen en meningen. (MS)

Bezoekers kunnen via TripAdvisor.nl meer dan 275.000 woningen in meer dan 150 landen bekijken en met elkaar vergelijken. Er worden allerlei typen woningen aangeboden én voor elk gezelschap. Onder het tabblad 'Vakantiehuizen' op de TripAdvisor-website, kunnen reizigers foto's en uitgebreide gegevens bekijken van de vakantiewoningen over de hele wereld. Ze kunnen een selectie van de huizen maken door te filteren op basis van verblijfsdata, bestemming, grootte, voorzieningen en andere criteria. Zodra reizigers een geschikt vakantiehuis hebben gevonden, kunnen ze rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar of manager voor meer informatie of om te boeken. Vakantiehuis versus hotel Voor reizigers die twijfelen tussen een vakantie in een hotel of een vakantiewoning heeft Tripdadvisor een calculator ontwikkeld waarmee ze een kostenvergelijking kunnen maken op basis van de bestemming, het aantal volwassenen en kinderen, de verblijfsduur en de plannen om thuis te eten of uit eten te gaan. Over TripAdvisor TripAdvisor biedt advies van ervaren reizigers, heeft een groot reisaanbod en biedt hulpmiddelen voor het plannen van een reis met een rechtstreekse link naar boekingsfuncties. Sites met het TripAdvisor-merk vormen de grootste reisgemeenschap ter wereld, met ruim 60 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 75 miljoen beoordelingen en meningen. (MS)