Trektocht door Namibië: een leven zonder moeten

“Fear does not prevent death, it prevents life” (Naguib Mahfouz). En angst is iets dat u wellicht zal moeten overwinnen om op pad te gaan met de Nederlandse fotograaf Thijs Heslenfeld in Namibië. U trekt immers zonder programma, route of vooropgezet plan diep de Namibische woestijnwereld in.

Al snel zal de angst plaatsmaken voor een veilig en vertrouwd gevoel. Tijd, geld en Wifi verdwijnen uit uw leven en absolute vrijheid en ruimte komen ervoor in de plaats.

Thijs Heslenfeld haalt u op bij een lokaal vliegveld en vanaf daar trekt u samen (er is plaats voor maximaal twee gasten) in een 4WD camper de wildernis van het noordwesten van Namibië in. U gaat genieten van de vrijheid en onbeschrijfelijke schoonheid van de omgeving: eten, drinken en praten bij het kampvuur, overnachten in een tentje op het dak van de wagen en tips om de mooiste foto’s te maken.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen die de reis al maakten, dan kunt u hun verhalen lezen en zien in het fotoboek Empty. De reizen vinden plaats in april, mei en juni van 2016. (MS)

Informatie over de reis: Join Thijs Heslenfeld

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content