TravelBird lanceert thematische citytrips

© iStockphoto

Vanaf nu kunt u bij online reisaanbieder TravelBird terecht voor thematische citytrips zoals romantisch, gastronomisch of voor gezinnen met kinderen.

Online reisaanbieder TravelBird lanceert vandaag officieel het vernieuwde ‘citytrips’ label op haar websites in 17 verschillende Europese landen.

In plaats van de deals en hotels te tonen, kunnen reizigers vanaf nu kiezen voor de soort beleving die het beste bij hen past. Een koppel dat een romantische trip wil maken naar Parijs is bijvoorbeeld op zoek naar een ander soort reis dan een gezin met kinderen dat Rome wil verkennen.

Deze nieuwe citytrips zijn een aanvulling op de zes dagaanbiedingen die tot nu toe dagelijks op de website te vinden waren. Reizigers kunnen voortaan in meer dan 20 steden wereldwijd kiezen voor een citytrip gericht op bijvoorbeeld familie, gastronomie, romantiek of ontdekking.

Een voorbeeld: een citytrip naar New York waarbij u overnacht in een modern hotel in Brooklyn en waarbij u op een huurfiets, die inbegrepen is in de prijs, deze wijk kan verkennen. Of een citytrip naar Barcelona waarbij u vlakbij de Ramblas overnacht en waarbij kaarten voor Parc Güell bij de reis horen. Of nog een reisje naar Amsterdam met daarbij een rondvaart over de grachten of een tochtje in een Canal Bike. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content