Touroperators zoeken alternatieven voor paasuittocht

© Belga

Zowel touroperator Jetairfly als Thomas Cook zijn op zoek naar oplossingen voor de paasuittocht die normaal vanaf vrijdag aanstaande moet plaatsvinden vanop Brussels Airport

“Het is onze taak om als reisorganisator te zorgen dat onze klanten op reis kunnen vertrekken, en we zullen er alles aan doen om dat mogelijk te maken”, klinkt het. Vele vluchten zullen vermoedelijk vanop regionale luchthavens vertrekken in plaats vanop Brussels Airport in Zaventem.

“We hebben de contacten en we hebben de infrastructuur om onze passagiers vanop andere luchthavens te laten vertrekken”, zegt Hans Vanhaelemeesch van Jetairfly. “We denken dan vooral aan de regionale luchthavens van Oostende en Luik.”

Ook Koen Van den Bosch van Thomas Cook ziet de regionale luchthavens als een mogelijke oplossing wanneer Zaventem zou dicht blijven. “We moeten voorzichtig zijn met wat we nu zeggen, want we weten niet hoe de zaken de komende uren en dagen zullen evolueren, maar we overleggen inderdaad over alternatieven. Zodra het plaatje rond is, zullen we plaats en uur van vertrek zo snel mogelijk naar onze klanten communiceren.” (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content