Top 25 meest trendy hotels ter wereld

TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld. De site heeft meer dan 50 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 60 miljoen recensies en beoordelingen over restaurants, bezienswaardigheden en hotels. Wereldwijd is de site actief in meer dan 30 landen. De winnaars komen dus uit miljoenen waardevolle recensies van de ‘echte reizigers’.

Hotel Bloom! enig Belgisch hotel in de lijst

Het Brusselse hotel Bloom! heeft een mooie 13de plaats in de wacht gesleept bij de TripAdvisor Travellers’ Choice Award 2012. Het is het enige Belgische hotel in de top 25 van meest trendy hotels ter wereld. Op Europees niveau staat het hotel zelfs op de zesde plaats.

Hotel Bloom! van Christel Cabanier, ex-jurylid van Mijn Restaurant is heel blij met de 13de plaats. Deze erkenning zal hun visibiliteit nog beter in de verf zal zetten. Mensen wandelen niet langer nog een reisbureau binnen om een hotel te boeken. Doordat meer mensen online boeken winnen beoordelingssites als TripAdvisor sterk aan belang.

Ter gelegenheid van de 10de verjaardag van de jaarlijke TripAdvisor Travellers choice Award werden de beste hotels ter wereld in de bloemetjes gezet. (KDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content