Via de Facebook-pagina van Interrail brachten 7.000 mensen een stem uit op hun favoriete bestemming. Ze konden kiezen uit vijftien steden die geselecteerd werden op basis van recensies van Interrail-reizigers.

Het Duitse Heidelberg won met 26 procent, gevolgd door Thessaloniki (18 procent). Antwerpen stond samen met Lissabon op een gedeelde derde plaats (10 procent). Met Interrail- en Eurailpassen kunnen reizigers onbeperkt door Europa reizen.

De volledige top 15

1. Heidelberg in Duitsland

2. Thessaloniki in Griekenland

3. en 4. Lissabon in Portugal en Antwerpen

5. Bologna in Italie

6. Llubljana in Slovenie

7. Porto in Portugal

8. Valencia in Spanje

9. Oslo in Noorwegen

10. Rotterdam in Nederland

11. Zagreb in Kroatië

12. Zurich in Zwitserland

13. Leipzig in Duitsland

14. Graz in Oostenrijk

15. York in Groot-Brittannië

(Belga/MS)

Via de Facebook-pagina van Interrail brachten 7.000 mensen een stem uit op hun favoriete bestemming. Ze konden kiezen uit vijftien steden die geselecteerd werden op basis van recensies van Interrail-reizigers. Het Duitse Heidelberg won met 26 procent, gevolgd door Thessaloniki (18 procent). Antwerpen stond samen met Lissabon op een gedeelde derde plaats (10 procent). Met Interrail- en Eurailpassen kunnen reizigers onbeperkt door Europa reizen.De volledige top 151. Heidelberg in Duitsland2. Thessaloniki in Griekenland3. en 4. Lissabon in Portugal en Antwerpen5. Bologna in Italie6. Llubljana in Slovenie7. Porto in Portugal8. Valencia in Spanje9. Oslo in Noorwegen10. Rotterdam in Nederland11. Zagreb in Kroatië12. Zurich in Zwitserland13. Leipzig in Duitsland14. Graz in Oostenrijk15. York in Groot-Brittannië(Belga/MS)