De papieren kaarten zijn nu nog multifunctioneler, nauwkeuriger en praktischer, zodat de regio nog gemakkelijker te voet, met de fiets of met de auto te verkennen valt. Bovendien zijn de kaarten GPS compatibel.

Enkele van de aanpassingen zijn onder andere een nieuwe groene omslag, een update van de cartografie en een verbeterde leesbaarheid. De kaarten zijn bekend omwille van de schaal 1:100 000, de legende in 3 talen (Frans, Engels en Duits) en de weergave van het wegennet, de wandelroutes en toeristische bezienswaardigheden.

De nieuwe TOP 100 serie bevat 77 kaarten, waaronder één volledig nieuwe kaart: Paris-Chantilly-Fontainebleau. De vernieuwde kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 februari 2010 bij de gespecialiseerde boekhandel en outdoor-winkels.

Aisa Knockaert

De papieren kaarten zijn nu nog multifunctioneler, nauwkeuriger en praktischer, zodat de regio nog gemakkelijker te voet, met de fiets of met de auto te verkennen valt. Bovendien zijn de kaarten GPS compatibel. Enkele van de aanpassingen zijn onder andere een nieuwe groene omslag, een update van de cartografie en een verbeterde leesbaarheid. De kaarten zijn bekend omwille van de schaal 1:100 000, de legende in 3 talen (Frans, Engels en Duits) en de weergave van het wegennet, de wandelroutes en toeristische bezienswaardigheden. De nieuwe TOP 100 serie bevat 77 kaarten, waaronder één volledig nieuwe kaart: Paris-Chantilly-Fontainebleau. De vernieuwde kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 februari 2010 bij de gespecialiseerde boekhandel en outdoor-winkels. Aisa Knockaert