Toerisme Vlaanderen valt in de prijzen op belangrijke toerismebeurs in Londen

© Toerisme Vlaanderen

De beursstand van Toerisme Vlaanderen heeft de award voor ‘Best Stand Design’ gewonnen op de toerismebeurs World Travel Market (WTM) in Londen.

De beursstand van Toerisme Vlaanderen heeft de award voor ‘Best Stand Design’ gewonnen op de toerismebeurs World Travel Market (WTM) in Londen.

Volgens Toerisme Vlaanderen prees de jury de beursstand omdat die ‘geweldig opvalt tussen de andere stands en ook omdat hij vanop verre afstand al duidelijk te spotten is.” Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts is bijzonder blij met de award. “Ik wil de komende jaren de toeristische aantrekkingskracht van Vlaanderen en zijn deelbestemmingen vergroten, onder meer door voluit te kiezen voor de internationale promotie van onze Vlaamse kroonjuwelen. Deze bekroonde beursstand is een gedroomd platform voor Toerisme Vlaanderen en zijn partners om al dat moois aan de man te brengen bij de internationale reisprofessionals.” Dat staat te lezen op de website van Toerisme Vlaanderen.

Het design van de stand is opgevat als een horecaconcept waarbij bezoekers en exposanten elkaar kunnen ontmoeten. De stand staat op WTM, waar Vlaanderen het tweede jaar op rij gastregio is, in het teken van de herdenking van 100 jaar Groote Oorlog, en ook de Vlaamse fietscultuur en gastronomie staan in de kijker.

Met deze prijs valt de beursstand opnieuw in de prijzen. In november vorig jaar kreeg de stand van 300 vierkante meter al de award voor ‘Best Large Stand Design’ op de meetingbeurs EIBTM in Barcelona. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content