Vlaanderen wil graag voor iedereen een aantrekkelijke vakantiebestemming zijn. Daarom groeit het aantal vakantieverblijven met een toegankelijkheidslabel voortdurend.Op de website van Toegankelijk Vlaanderen vindt u informatie over allerlei soorten gebouwen. Niet alleen publieke gebouwen zoals bibliotheken, musea en gemeentehuizen komen aan bod, maar ook toeristische voorzieningen zoals fietspaden, wandelpaden en vakantieverblijven.

Vakantiewoningen die aan een reeks strenge eisen voldoen en die op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk zijn, krijgen het A+-label. Het A-label betekent dat het vakantieverblijf voor de meeste mensen met een beperkte mobiliteit geschikt is.

Via de zoekfunctie op de site kunt u gemakkelijk zoeken naar vakantiewoningen of vakantieparken met een toegankelijkheidslabel.

Maaike Schwering

Vlaanderen wil graag voor iedereen een aantrekkelijke vakantiebestemming zijn. Daarom groeit het aantal vakantieverblijven met een toegankelijkheidslabel voortdurend.Op de website van Toegankelijk Vlaanderen vindt u informatie over allerlei soorten gebouwen. Niet alleen publieke gebouwen zoals bibliotheken, musea en gemeentehuizen komen aan bod, maar ook toeristische voorzieningen zoals fietspaden, wandelpaden en vakantieverblijven. Vakantiewoningen die aan een reeks strenge eisen voldoen en die op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk zijn, krijgen het A+-label. Het A-label betekent dat het vakantieverblijf voor de meeste mensen met een beperkte mobiliteit geschikt is. Via de zoekfunctie op de site kunt u gemakkelijk zoeken naar vakantiewoningen of vakantieparken met een toegankelijkheidslabel. Maaike Schwering