Tiroolse Serfaus-Fiss-Ladis is vijf sterren skigebied

Het skigebied krijgt de hoogste score voor onder meer hun uitstekende liftinstallaties.

Voor de vijfde keer op rij hebben twee belangrijke Duitse skiportals verschillende skigebieden getest en gekeurd. Uit voorgaande testen kwam het Oostenrijkse dorpentrio Serfaus-Fiss-Ladis al goed uit de bus, en ook dit jaar behoort het Tiroolse skigebied bij de grote overwinnaars.
Elk jaar trekken inspecteurs van de skiportals Skigebiete-Test.de en Snow-Online.de erop uit om de kwaliteit van 180 skigebieden over de hele wereld uit te testen en beoordelen. Bij deze beoordeling wordt er onder meer gelet op: liftinfrastructuur, aangeboden mogelijkheden voor verschillende skiniveaus, pistekwaliteit en familie- en kindvriendelijkheid. Met meer dan 2.000.000 bezoekers per maand zijn de websites van groot belang voor skigebieden, hun oordeel is dan ook erg veel waard.
18 van de 180 gebieden kregen vijf sterren, waaronder dus Serfaus-Fiss-Ladis. De jury besloot de beoordeling van het skigebied met de woorden dat ze het skigebied “erg aanraden voor families, maar ook voor Freestyle skiërs die een ruime keuze krijgen, dat de liftinstallaties van uitstekende kwaliteit zijn en dat het resort een indrukwekkend scala aan attracties aanbiedt. In alle opzichten erg aan te raden.”

Hanne Vandevoorde

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content