Zo kan er geskied worden aan de Baraque Fraiture, die opening aankondigt voor zondag, en aan Val de Wanne. Op de piste van Monty in Lierneux kan er niet geskied worden, maar de uitbaters zeggen dat de sneeuwlaag er erg goed is om te bobsleeën.

Op verschillende plaatsen kan er ook gelanglauft worden: Weywertz, Elsenborn, Manderfeld, Crêtes d'Xhoffraix en Mont Spinette, wat betreft de Oostkantons. In de provincie Luxemburg zijn ook de pistes van Samrée, Champlon en Baraque Fraiture open voor langlauf. De skicentra aan Signal de Botrange echter zijn dicht wegens te veel ijs en het risico op ongevallen. "Toch is de sneeuwlaag van 10 cm ideaal voor wandelingen en bobslee." (Belga)

Zo kan er geskied worden aan de Baraque Fraiture, die opening aankondigt voor zondag, en aan Val de Wanne. Op de piste van Monty in Lierneux kan er niet geskied worden, maar de uitbaters zeggen dat de sneeuwlaag er erg goed is om te bobsleeën. Op verschillende plaatsen kan er ook gelanglauft worden: Weywertz, Elsenborn, Manderfeld, Crêtes d'Xhoffraix en Mont Spinette, wat betreft de Oostkantons. In de provincie Luxemburg zijn ook de pistes van Samrée, Champlon en Baraque Fraiture open voor langlauf. De skicentra aan Signal de Botrange echter zijn dicht wegens te veel ijs en het risico op ongevallen. "Toch is de sneeuwlaag van 10 cm ideaal voor wandelingen en bobslee." (Belga)