Thomas Cook start met vakantievluchten vanuit Charleroi

Thomas Cook biedt vanaf volgend jaar als touroperator tijdens de zomervakantie vluchten aan vanuit Charleroi naar Antalya in Turkije.

Als eerste vliegtuigmaatschappij wordt volgende zomer ook, vanaf eind juni tot midden september, op woensdag en zaterdag van Brussel naar Split (Kroatië) gevlogen.

“Met de nieuwe bestemming (Split) komt Thomas Cook tegemoet aan de groeiende vraag naar de vakantiebestemming Kroatië”, klinkt het. Behalve twee vluchten per week vanuit Brussel, op woensdag en zaterdag, wordt er van eind juni tot midden september ook één keer per week vanuit Rijsel naar Split gevlogen.

Een andere grote nieuwigheid voor de zomervakantie van 2014 is het opstarten van drie vakantievluchten per week vanuit Charlerloi naar Antalya (Turkije). Volgens de touroperator is er vanuit Henegouwen meer vraag naar de bestemming en vragen klanten ook meer flexibiliteit om in de Turkse Rivièra te geraken. Ook op de luchthavens van Luik en Rijsel wordt het aanbod uitgebreid.

Meer nieuws

Verder trekt Thomas Cook onder meer de kaart van de partnerhotels, wordt het aanbod Thomas Cook Junior Clubs uitgebreid van 7 naar 24, wordt voor het gros van de citytrips met jaarprijzen gewerkt, en vliegt de touroperator naar Holguin (Cuba), waardoor een meer authentiek stuk Cuba toegankelijk wordt, en twee extra luchthavens in Afrika (Nairobi en Kilimanjaro). Die twee extra luchthavens moeten het makkelijker maken om diverse safari’s te combineren met strandvakanties.

Thomas Cook belooft zijn klanten ook dat alle twaalf B767 vliegtuigen, die Condor inzet naar alle andere grote exotische bestemmingen, zoals de Caraïben of Kenia, behalve Thailand, grondig vernieuwd zullen zijn met ergonomisch ontwikkelde vliegtuigstoelen.

Verder breidt het aanbod uit in de Provence en Azurenkust (Frankrijk), de populaire Italiaanse bestemmingen Toscane, Rivièra di Levante en Rivièra dei Fiori, en de kampeer- en bungalowvakanties in klassieke vakantielanden. In Duitsland worden reizen in zes nieuwe regio’s aangeboden. Het aanbod rondreizen (Discover) wordt uitgebreid naar twaalf landen.

Om in te spelen op het feit dat klanten steeds vroeger boeken, worden de nieuwe brochures reeds midden oktober verspreid. (Belga/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content