De reisbureauketens Gigatour en Thomas Cook Travel Shop slaan in België de handen in elkaar en vormen voortaan één van België's belangrijkste reisorganisaties op dat niveau, klinkt het in een persbericht. Omzetmatig wordt Thomas Cook Travel Shop - Gigatour de grootste reisbureauketen in België.

"Dankzij deze samenwerking met Thomas Cook Travel Shop en het lidmaatschap in Gigatour zullen de bestaande Gigatour-kantoren genieten van de voordelen die touroperator Thomas Cook en zijn reisbureaus bieden", zegt Philippe Hagelstein van Gigatour.

"Voorts geloven we in de naambekendheid van Gigatour in Franstalig België en zien we heel wat voordelen in een vergevorderde samenwerking", zegt Alain Brossé, sales director bij Thomas Cook Belgium.

Concreet behouden de TCTS-kantoren hun naam én krijgt Thomas Cook in de bestaande Gigatour-kantoren een grote visibiliteit. Alle distributie- en marketingacties van Thomas Cook Travel Shop en Gigatour zullen voortaan ook onder de gezamenlijke koepel gebeuren. In totaal telt de nieuwe organisatie 186 kantoren in België. (Belga/MS)

De reisbureauketens Gigatour en Thomas Cook Travel Shop slaan in België de handen in elkaar en vormen voortaan één van België's belangrijkste reisorganisaties op dat niveau, klinkt het in een persbericht. Omzetmatig wordt Thomas Cook Travel Shop - Gigatour de grootste reisbureauketen in België. "Dankzij deze samenwerking met Thomas Cook Travel Shop en het lidmaatschap in Gigatour zullen de bestaande Gigatour-kantoren genieten van de voordelen die touroperator Thomas Cook en zijn reisbureaus bieden", zegt Philippe Hagelstein van Gigatour. "Voorts geloven we in de naambekendheid van Gigatour in Franstalig België en zien we heel wat voordelen in een vergevorderde samenwerking", zegt Alain Brossé, sales director bij Thomas Cook Belgium. Concreet behouden de TCTS-kantoren hun naam én krijgt Thomas Cook in de bestaande Gigatour-kantoren een grote visibiliteit. Alle distributie- en marketingacties van Thomas Cook Travel Shop en Gigatour zullen voortaan ook onder de gezamenlijke koepel gebeuren. In totaal telt de nieuwe organisatie 186 kantoren in België. (Belga/MS)