Thermae Palace Hotel Oostende sluit zich aan bij Apollo Hotels

Het gerenommeerde Oostendse Thermae Palace Hotel sluit zich vanaf 1 april aan bij de keten Apollo Hotels & Resorts.

Het gerenommeerde Oostendse Thermae Palace Hotel sluit zich vanaf 1 april aan bij de keten Apollo Hotels & Resorts. Daarmee wil het hotel zich opnieuw op de kaart zetten en genieten van de schaalvoordelen.

Het is de bedoeling om het Oostendse complex in drie fasen naar de top te brengen. Dit jaar krijgen de openbare ruimten een opfrisbeurt. In 2011 worden het hotel en de conferentieruimten aangepakt en tijdens de laatste fase krijgt het hotel een uniek wellnesscentrum. De volledige renovatie moet in 2014 zijn afgerond.

Het Thermae Palace werd aan het einde van de negentiende eeuw gebouwd als kuuroord. In 1933 werd het heropend als hotel. Het complex werd opgericht in opdracht van koning Leopold II die vaak in Oostende vertoefde en van de badplaats een pleisterplek maakte voor adel en rijken.

Het hotel beschikt vandaag over 149 kamers en tien suites, een gastronomisch restaurant, een brasserie, achttien multifunctionele zalen met een capaciteit tot 500 personen, een sauna en een fitnessruimte.

Apollo Hotels & Resorts is de snelst groeiende hotelketen in de Benelux. De keten is in België ook vertegenwoordigd met het Apollo Art Hotel in Brugge. De volgende jaren worden nog aanwervingen verwacht.

Belga/MS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content