Theater op de Wadden

WaarHet Nederlandse Waddeneiland Terschelling.

Waarom Het Oerol Festival van 13 tot 22 juni, een theaterfestival dat sinds zijn oprichting in 1981 is uitgegroeid tot een van de grootste in Europa. De duinen, het strand, de bossen en de straten vormen het decor voor grote spektakelstukken, intieme muziekvoorstellingen en alles ertussenin.

Hotel Hotel/B&B Altijd Wad

Altijd Wad is een klein, knus hotel midden in het levendige West-Terschelling, het grootste dorp op het eiland. Het hotel ligt aan de voet van de vuurtoren Brandaris, tussen de winkels en restaurants en tegelijk vlak bij de duinen, de zee, de haven en op een paar minuten lopen van de veerboot.

De kamers zijn ingericht met frisse en vrolijke kleuren die perfect passen bij het eilandgevoel. Het interieur verandert trouwens voortdurend want de gasten kunnen, mochten ze dat willen, sommige meubelstukken kopen.

De zes kamers en de twee appartementen hebben allemaal een eigen keukenblok met wastafel, koelkast, magnetron en gratis koffie en thee. Het ontbijt is in de prijs inbegrepen.

Gasten die extra privacy willen kunnen terecht in het appartement in een apart huisje achter het hotel. Het heeft een keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer en een eigen tuintje.

Altijd Wad heeft verscheidene arrangementen samengesteld. Bij het Zeearrangement zijn, behalve drie overnachtingen, ook drie dagen fietshuur en drie avonden dineren in een restaurant in de omgeving inbegrepen. Ook bij het Zomerse Strandarrangement staan er fietsen klaar, en daarnaast een strandtentje, iedere dag een schoon strandlaken en een lunchpakket.

Nuttige adressen

Oerol Festival

Toeristische dienst Terschelling

Waddeneilanden

Altijd Wad telt één studio, één appartement en zes kamers. Voor de kamers betaalt u in het hoogseizoen vanaf 96 euro, voor de studio 112 euro en voor het appartement 130 euro, allemaal inclusief ontbijt. Hotel/B&B Altijd Wad, Trompstraat 6, 8881 AV West-Terschelling, +31 6 12 31 71 54

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content