‘The Summer of 69’ herleeft in Las Vegas

De zomer in Las Vegas wordt warm. Daar zorgen niet alleen de hoge temperaturen voor, maar ook het ‘Summer of 69: Vegas or Bust‘ festival.

Bekende coverbands laten de zomer van 1969 herleven tijdens gratis concerten waarin ze songs van Janis Joplin en Jimi Hendrix vertolken. De Viva Vision Light, als eerbetoon aan Las Vegas’ verleden, zorgt voor extra sfeer.

Tijdens het festival staat een aantal zomerweekends in het teken van een speciaal thema. Tijdens het Vegas Groovy Cars weekend van 5 tot 7 juni kan je tientallen Oldtimers en Muscle Cars bewonderen op de Fremont Street.

Op 4 juli zal een virtueel vuurwerk bezoekers versteld doen staan en twee weken later wordt de landing op de maan op 20 juli 1969 herdacht. In augustus wordt ’40 jaar Woodstock’ gevierd en begin september volgt het inluiden van het einde van de zomer.

Alle tien de tien hotels langs de legendarische Fremont Street, waaronder het bekende Golden Nugget, bieden speciale arrangementen en kortingen op drank en eten gedurende het Summer of 69 festival.

Informatie
Summer of 69: Vegas or Burst
Speciale hotelaanbiedingen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content