Dortmund is de zesde bestemming van Thalys in Duitsland. Het is gelegen in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. Met 600.000 inwoners is het de achtste stad van Duitsland.

Volgens Thalys kunnen toeristen overtuigd raken van de architectuur, de kunsten, de grote parken en groene zones, en voetbalclub Borussia Dortmund. In de stad wordt op 25 oktober ook het Duitse voetbalmuseum ingehuldigd.

Een rit naar Dortmund vanuit Brussel duurt iets meer dan 3 uur. Thalys spoort in Duitsland ook al naar Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Essen. (Belga)

Dortmund is de zesde bestemming van Thalys in Duitsland. Het is gelegen in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. Met 600.000 inwoners is het de achtste stad van Duitsland. Volgens Thalys kunnen toeristen overtuigd raken van de architectuur, de kunsten, de grote parken en groene zones, en voetbalclub Borussia Dortmund. In de stad wordt op 25 oktober ook het Duitse voetbalmuseum ingehuldigd. Een rit naar Dortmund vanuit Brussel duurt iets meer dan 3 uur. Thalys spoort in Duitsland ook al naar Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg en Essen. (Belga)