Op 21 juli 2013 wordt de nationale feestdag van België een uniek gebeuren: Koning Albert II geeft de kroon door aan Kroonprins Filip, die dezelfde dag nog de eed zal afleggen in het Parlement.

Om dit groots gebeuren nog meer in de kijker te zetten, heeft Thalys beslist om een van zijn treinen 'Belgisch' te kleuren. Getooid in zwart, geel en rood zal een bestickerde trein op het Thalys-netwerk hulde brengen aan de Belgische vorsten.

Als een ware ambassadeur van ons land, is deze Thalys-trein op 19 juli vertrokken uit het station van Brussel-Zuid, voor zijn eerste reis richting Parijs. De trein zal drie maanden lang aan hoge snelheid op het Thalys-netwerk rijden.

Op 21 juli 2013 wordt de nationale feestdag van België een uniek gebeuren: Koning Albert II geeft de kroon door aan Kroonprins Filip, die dezelfde dag nog de eed zal afleggen in het Parlement. Om dit groots gebeuren nog meer in de kijker te zetten, heeft Thalys beslist om een van zijn treinen 'Belgisch' te kleuren. Getooid in zwart, geel en rood zal een bestickerde trein op het Thalys-netwerk hulde brengen aan de Belgische vorsten. Als een ware ambassadeur van ons land, is deze Thalys-trein op 19 juli vertrokken uit het station van Brussel-Zuid, voor zijn eerste reis richting Parijs. De trein zal drie maanden lang aan hoge snelheid op het Thalys-netwerk rijden.