De Britse man was "met de slachtoffers op reis en verliet het eiland net na de moorden", aldus politieofficier Apichet Cherdguea. "We hebben immigratie gevraagd hem tegen te houden, zodat hij het land niet kan verlaten." De uitslag van de lijkschouwing is nog niet bekend. De politie houdt het bootverkeer in de gaten. Eerder waren al drie Myanmarese arbeiders ondervraagd in het onderzoek naar de moord.

De lichamen van de twee Britse toeristen waren maandag gevonden op Koh Tao, op 350 kilometer ten zuiden van Bangkok. Ze hadden zware verwondingen aan het hoofd en de nek opgelopen. Volgens getuigen waren de twee toeristen de avond ervoor nog uit geweest.

Volgens premier Prayuth Chan-ocha zullen de speurders ook het gedrag van de toeristen onderzoeken, vooraleer conclusies te trekken. (Belga/MS)

De Britse man was "met de slachtoffers op reis en verliet het eiland net na de moorden", aldus politieofficier Apichet Cherdguea. "We hebben immigratie gevraagd hem tegen te houden, zodat hij het land niet kan verlaten." De uitslag van de lijkschouwing is nog niet bekend. De politie houdt het bootverkeer in de gaten. Eerder waren al drie Myanmarese arbeiders ondervraagd in het onderzoek naar de moord. De lichamen van de twee Britse toeristen waren maandag gevonden op Koh Tao, op 350 kilometer ten zuiden van Bangkok. Ze hadden zware verwondingen aan het hoofd en de nek opgelopen. Volgens getuigen waren de twee toeristen de avond ervoor nog uit geweest. Volgens premier Prayuth Chan-ocha zullen de speurders ook het gedrag van de toeristen onderzoeken, vooraleer conclusies te trekken. (Belga/MS)