Reisorganisator Thomas Cook brengt dit jaar een 40 pagina's tellende Thailandbrochure uit.Het aantal rondreizen, bestemmingen, hotels en resorts wordt fors uitgebreid. Dit jaar staan 5 rondreizen op het programma, plus één motorrondreis. U hebt de keuze uit een tour door het noorden van Thailand, een combinatiereis van het nog onbekende noordoosten en de Mekongrivier, een all-inreis waarbij u alle Thaise hoogtepunten bezoekt, een Off the beaten track-reis en een culinaire rondreis.

Naast deze uitgebreide reizen kunt u ook kiezen voor een minirondreis. Deelnemers kunnen zich bijvoorbeeld verdiepen in de Thaise keuken, op de fiets of motor de Thaise landschappen verkennen of met een bamboeraft de rivier afvaren. Deze minirondreizen kunt u ook individueel maken.

Maaike Schwering

Reisorganisator Thomas Cook brengt dit jaar een 40 pagina's tellende Thailandbrochure uit.Het aantal rondreizen, bestemmingen, hotels en resorts wordt fors uitgebreid. Dit jaar staan 5 rondreizen op het programma, plus één motorrondreis. U hebt de keuze uit een tour door het noorden van Thailand, een combinatiereis van het nog onbekende noordoosten en de Mekongrivier, een all-inreis waarbij u alle Thaise hoogtepunten bezoekt, een Off the beaten track-reis en een culinaire rondreis. Naast deze uitgebreide reizen kunt u ook kiezen voor een minirondreis. Deelnemers kunnen zich bijvoorbeeld verdiepen in de Thaise keuken, op de fiets of motor de Thaise landschappen verkennen of met een bamboeraft de rivier afvaren. Deze minirondreizen kunt u ook individueel maken. Maaike Schwering