Texaans hotel biedt Botox brunch aan

© Thinkstock

Het Four Seasons hotel in het centrum van Austin, Texas biedt sinds kort wel een heel speciaal combopakket aan.

Op de benedenverdieping van het Four Seasons hotel in het economische centrum van Austin, Texas heeft een praktijk voor dermatologie en cosmetische ingrepen zich gevestigd. Gasten kunnen nu opteren voor een overnachting met ontbijt én ingreep.

De directeur van het Four Seasons, Lorley Musiol, verwacht dat vooral vrouwen die hun man op zakenreis vergezellen en mensen die werken en wonen in dat deel van de stad opgezet zullen zijn met de komst van de praktijk.

Voorlopig kunnen gasten zich enkel opgeven voor Botox en chemische peelingen maar vanaf volgend jaar zullen ook borstvergrotingen en liposucties aangeboden worden.

Schot in de roos

Volgens Katie Davin, een experte in hotelmarketing aan de Johnson & Wales universiteit in Rhode Island, zijn dergelijke cosmetische diensten een schot in de roos bij luxehotelgasten. Dat type gasten zou volgens haar dikwijls gebruik maken van dergelijke pakketaanbiedingen.

Daarnaast kunnen vrouwen of mannen die voor een ingreep kiezen meteen herstellen in stijl.

Op de website van het Four Seasons hotel staat het cosmetische combopakket niet vermeld maar volgens directeur Musiol werkt het Four Seasons wel degelijk samen met de praktijk. Voor hotelgasten is de Botox met andere woorden het hele jaar door sterk in promotie. (gadling, LG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content