De Oostkantons met hun leuke Eifeldorpjes en de Hoge Venen, het oudste en grootste natuurpark in België, biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Maar ook voor ruiters bestaan er routes.

Met de hulp van de vereniging Equitours kunt u gemakkelijk een vakantie te paard in de Oostkantons samenstellen. Op de website vindt u 12 stations waar uw paard kan overnachten. Soms kunt u er zelf ook terecht in een gastenkamer, tent of vakantiewoning, anders krijgt u een adres van een hotel in de buurt.

Equitours stelt 5 routes voor: de Instapwandelrit, de Tweelandentour, Van de Eifel tot de Hoge Venen, Drie landen, 3 dagen en de Gastronomietocht. U kunt ook zelf samen met Equitours een route samenstellen.

Praktische informatie vindt u op de website of in de gratis folder Wandelingen te paard in de Oostkantons, die u bij de Dienst voor Toerisme van de Oostkantons kunt bestellen. (MS/MC)

De Oostkantons met hun leuke Eifeldorpjes en de Hoge Venen, het oudste en grootste natuurpark in België, biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Maar ook voor ruiters bestaan er routes. Met de hulp van de vereniging Equitours kunt u gemakkelijk een vakantie te paard in de Oostkantons samenstellen. Op de website vindt u 12 stations waar uw paard kan overnachten. Soms kunt u er zelf ook terecht in een gastenkamer, tent of vakantiewoning, anders krijgt u een adres van een hotel in de buurt. Equitours stelt 5 routes voor: de Instapwandelrit, de Tweelandentour, Van de Eifel tot de Hoge Venen, Drie landen, 3 dagen en de Gastronomietocht. U kunt ook zelf samen met Equitours een route samenstellen. Praktische informatie vindt u op de website of in de gratis folder Wandelingen te paard in de Oostkantons, die u bij de Dienst voor Toerisme van de Oostkantons kunt bestellen. (MS/MC)