Te Gast In Jordanië en Ethiopië

De landenuitgaven Te Gast In bevatten verhalen van auteurs die het betreffende land goed kennen en er een speciale band mee hebben. In de reeks zijn zopas twee nieuwe boekjes verschenen.

De landenuitgaven Te Gast In bevatten verhalen van auteurs die het betreffende land goed kennen en er een speciale band mee hebben.

Zij bieden de lezers unieke inkijkjes in het dagelijks leven van de bewoners en geven bovendien nuttige reistips.

In de reeks zijn zopas twee nieuwe boekjes verschenen. In Te Gast In Jordanië leest u bijvoorbeeld over het koningshuis als bindingsmiddel, het redden van de Dode Zee, de ongelofelijke schoonheid van Petra, de glazen boten in de Rode Zee en de herders in het wondermooie natuurreservaat Dana.

In Te Gast In Ethiopië ontdekt u de geheimen van het Tanameer, maakt u kennis met de Mursi-stam, leest u hoe nomadische veehouders in tijden van droogte overleven en wat voor belangrijke rol koffie speelt in het leven van Ethiopiërs.

De boekjes zijn niet alleen boeiend voor lezers die naar de landen in kwestie reizen, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in verre landen en een kijkje achter de schermen wil nemen. (MS)

Te Gast In Jordanië en Ethiopië

Uitgeverij: Informatie Verre Reizen

Aantal pagina’s: 80

Prijs: 8,95 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content