Dit hebben de Moskouse autoriteiten bevestigd. "Vanaf 1 augustus worden er alleen nog licenties afgegeven aan gele auto's, de andere taxi's die reeds hun licentie hebben krijgen een aanpassingstermijn." Dit meldde Dmitri Pronin, hoofd van het openbaar vervoer in de Russische hoofdstad.

"Wij verwachten dat tegen 2015 alle taxi's geel zijn." De regel is van toepassing op alle chauffeurs die met een geautoriseerde licentie rijden. Er bollen namelijk ook nog veel illegale taxi's in Moskou. (Belga/MS)

Dit hebben de Moskouse autoriteiten bevestigd. "Vanaf 1 augustus worden er alleen nog licenties afgegeven aan gele auto's, de andere taxi's die reeds hun licentie hebben krijgen een aanpassingstermijn." Dit meldde Dmitri Pronin, hoofd van het openbaar vervoer in de Russische hoofdstad. "Wij verwachten dat tegen 2015 alle taxi's geel zijn." De regel is van toepassing op alle chauffeurs die met een geautoriseerde licentie rijden. Er bollen namelijk ook nog veel illegale taxi's in Moskou. (Belga/MS)