Sweet Dreams in Brussel

De B&B Sweet Brussels is gevestigd in een mooi gerenoveerd herenhuis uit de 19e eeuw in het hartje van de stad.

Waar

Brussel, tussen het Zuidstation en de Grote Markt.

Waarom

De Ommegang van 1 tot 3 juli, waarbij meer dan 1400 figuranten de intrede in Brussel van keizer Karel V en zijn zoon koning Filips II van Spanje op 5 juni 1549 naspelen.

B&B

Sweet Brussels is gevestigd in een mooi gerenoveerd herenhuis uit de 19e eeuw. De kamers met hoge, versierde plafonds en gezellige houten vloeren zijn sfeervol ingericht, met behoud van enkele authentieke details, zoals de schouw en hoge dubbele deuren.

Leuk is de gemeenschappelijke lounge waar de gasten internationale kranten en magazines kunnen lezen, een film op dvd kunnen bekijken of onder het genot van een kopje koffie of thee met de andere gasten kunnen praten.

Maar ook in de kamers, studio of appartementen is het aangenaam vertoeven. Ze zijn allemaal voorzien van boxspringbedden, hebben een eigen badkamer en gratis wifi. De studio en duplex hebben bovendien een eigen kitchenette.

Iedere ochtend wacht de gasten een ontbijtbuffet met onder andere verse sappen, yoghurt, eieren,… (MS)

Sweet Brussels telt drie kamers, een studio en een duplex. Voor de kamers betalen de gasten vanaf 90 euro, voor de studio en duplex vanaf 100 euro, inclusief ontbijtbuffet. Sweet Brussels, Avenue de Stalingrad 78, 1000 Brussel, 0486 25 91 37

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content