Sunweb gaat vanaf 15 juni weer zonvakanties aanbieden

Een ideale vakantiedag op het water © Getty

Dat meldt de reisorganisatie in een persbericht nadat de Nationale Veiligheidsraad besloot om de grenzen vanaf midden juni opnieuw te openen.

Bij het aanbod stelt Sunweb naar eigen zeggen de veiligheid van reizigers centraal. Daarom wordt eerst gestart met de bestemmingen Frankrijk, Italië, Malta, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland, Bulgarije, Kroatië en Cyprus. Geleidelijk zullen meer zonbestemmingen zoals Turkije, Egypte, Marokko en Tunesië volgen. Dit is echter afhankelijk van de aanpassing van het reisadvies, aldus het persbericht.

Alle reizigers zullen geïnformeerd worden over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die op hun vakantiebestemming van kracht zijn. Alle accommodaties doen een veiligheidscheck en bereiden een noodprocedure voor. Er zal alleen worden samengewerkt met accommodaties en partners die zich volledig aan de richtlijnen houden, verzekert Sunweb.

Betalen met voucher

Sunweb gaf de voorbije maanden vouchers aan klanten wiens reis werd geannuleerd als gevolg van het coronavirus. Zij kunnen die voucher gebruiken om een van de zonvakanties te boeken met vertrek vanaf 15 juni. Ook klanten wiens reis onverhoopt nog geannuleerd wordt, ontvangen zo’n gedekte voucher. Ook blijft het tot eind augustus mogelijk om vliegvakanties kosteloos om te boeken tot twee weken voor vertrek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content