Omstreeks 8 uur is de toestand op de luchthaven normaal, maar de woordvoerster sluit niet uit dat er in de loop van de dag wel hinder ontstaat. Ook het stormweer kan problemen veroorzaken. Net zoals de afgelopen dagen adviseert de luchthaven reizigers om ten minste drie uur op voorhand te komen voor niet-Schengenvluchten en twee uur voor andere vluchten.

Politieagenten op de luchthaven protesteren sinds vrijdag tegen een gebrek aan personeel en defecte apparatuur. Hun actie kan doorgaan tot en met 1 maart. (Belga)

Omstreeks 8 uur is de toestand op de luchthaven normaal, maar de woordvoerster sluit niet uit dat er in de loop van de dag wel hinder ontstaat. Ook het stormweer kan problemen veroorzaken. Net zoals de afgelopen dagen adviseert de luchthaven reizigers om ten minste drie uur op voorhand te komen voor niet-Schengenvluchten en twee uur voor andere vluchten. Politieagenten op de luchthaven protesteren sinds vrijdag tegen een gebrek aan personeel en defecte apparatuur. Hun actie kan doorgaan tot en met 1 maart. (Belga)