Sterrenhotels voor een ongekend lage prijs

Na een succesvolle introductie vorig jaar start op 2 november de tweede editie van de HotelWeek. Tijdens die week kunnen consumenten luxe overnachten voor een vaste lage prijs.

Na een succesvolle introductie vorig jaar start HotelSpecials.be op 2 november met de 2e editie van de HotelWeek. Tijdens de HotelWeek kunnen consumenten luxe overnachten voor een vaste lage prijs.

Zo is de prijs van een overnachting in een 4-sterrenhotel 25 euro p.p. en voor een 5-sterrenhotel 35 euro p.p., altijd inclusief ontbijt en zonder bijkomende kosten.

Vanaf 2 november is het mogelijk om een week lang online te boeken voor de HotelWeek die plaatsvindt in de eerste week van januari. Uit ervaring blijkt dat zeker de eerste dagen van de boekingsperiode een ware stormloop zal ontstaan op de luxe overnachtingen.

HotelSpecials.be heeft daarom extra servers ingeschakeld zodat het dataverkeer snel en efficiënt verwerkt kan worden. Bovendien is het dit jaar voor het eerst mogelijk om voordelige extra’s bij te boeken zoals een 3-gangendiner, een fles wijn op de kamer of een dag fietshuur.

Veelzijdig hotelaanbod
Ruim 175 hotels in België, Nederland en Duitsland hebben zich inmiddels aangemeld. Het royale 4- en 5-sterrenaanbod ligt in topbestemmingen als Brussel, Amsterdam en Düsseldorf. Ook aan de kust en in natuurgebieden zoals het Bergische Land is er veel beschikbaarheid.

Naast 1 en 2 nachten is er dit jaar voor gekozen om ook 3 nachten aan te bieden. Naar verwachting is een verblijf van 3 nachten vooral populair bij een bezoek aan Duitse steden als Berlijn.

Reserveren

Reserveren kan uitsluitend via www.HotelWeek.be van 2 november 9.00 uur tot 9 november 18.00 uur. De aankomstperiode vindt plaats van zaterdag 1 t/m zondag 9 januari 2011, de ideale periode om heerlijk bij te komen van de feestdagen en een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content