De week na afloop van het EK is een opvallende stijging - van maar liefst 34 procent - van het aantal boekingen met bestemming Londen te zien. Dat blijkt uit boekingsresultaten van reisorganisatie World Ticket Center (WTC). Na een telefonisch onderzoek onder 500 klanten bleek dat de meeste klanten een bezoek aan de Olympische Zomerspelen als voornaamste reden noemen.

"De Olympische Zomerspelen zijn voor sportliefhebbers de uitgekozen mogelijkheid om het grootste sportevenement van het jaar te bezoeken en de wereldstad Londen te ontdekken. In de periode van de Spelen is het tevens mooi weer in Londen en vliegtickets naar Londen zijn in vergelijking tot andere vervoersmogelijkheden relatief zeer goedkoop, dit zijn voor velen ook belangrijke meespelende factoren. Tevens geven onze klanten aan dat zij een ticket naar Londen geboekt hebben, omdat de vlucht van korte duur is", aldus Rémi Wouters, Marketing Manager van World Ticket Center. (ANP Pers Support/RDM)

De week na afloop van het EK is een opvallende stijging - van maar liefst 34 procent - van het aantal boekingen met bestemming Londen te zien. Dat blijkt uit boekingsresultaten van reisorganisatie World Ticket Center (WTC). Na een telefonisch onderzoek onder 500 klanten bleek dat de meeste klanten een bezoek aan de Olympische Zomerspelen als voornaamste reden noemen. "De Olympische Zomerspelen zijn voor sportliefhebbers de uitgekozen mogelijkheid om het grootste sportevenement van het jaar te bezoeken en de wereldstad Londen te ontdekken. In de periode van de Spelen is het tevens mooi weer in Londen en vliegtickets naar Londen zijn in vergelijking tot andere vervoersmogelijkheden relatief zeer goedkoop, dit zijn voor velen ook belangrijke meespelende factoren. Tevens geven onze klanten aan dat zij een ticket naar Londen geboekt hebben, omdat de vlucht van korte duur is", aldus Rémi Wouters, Marketing Manager van World Ticket Center. (ANP Pers Support/RDM)