Knack Weekend is voor de derde keer genomineerd voor een Travvies Award. Vorig jaar eindigden we op de eerste plaats. Help ons ook dit jaar deze felbegeerde prijs in de wacht te slepen door uw stem uit te brengen via www.stedentripper.com/travvies.De Travvies Award is de prijs voor de beste Nederlandstalige reiswebsites en de enige die enkel kijkt naar de website zelf en niet naar de namen of merken die ermee verbonden zijn.

De Travvies zijn bedoeld als compliment voor de journalisten, bloggers, ondernemers en hobbyisten die hun passie voor reizen, schrijven, fotograferen of een specifieke streek of regio via een website overbrengen aan het publiek.

Afgelopen jaar brachten bijna 25.000 bezoekers hun stem uit. Knack Weekend was de gelukkige winnaar in de rubriek Blogs & Portals. Dit jaar dingen 130 websites in tien categorieën mee naar een prijs.

Ook dit jaar is Knack Weekend Reizen genomineerd in de rubriek Blogs & Portals en met uw stem mogen we hopelijk opnieuw de eerste prijs in ontvangst nemen. Stemmen kan tot 7 juni via www.stedentripper.com/travvies/.

Knack Weekend is voor de derde keer genomineerd voor een Travvies Award. Vorig jaar eindigden we op de eerste plaats. Help ons ook dit jaar deze felbegeerde prijs in de wacht te slepen door uw stem uit te brengen via www.stedentripper.com/travvies.De Travvies Award is de prijs voor de beste Nederlandstalige reiswebsites en de enige die enkel kijkt naar de website zelf en niet naar de namen of merken die ermee verbonden zijn. De Travvies zijn bedoeld als compliment voor de journalisten, bloggers, ondernemers en hobbyisten die hun passie voor reizen, schrijven, fotograferen of een specifieke streek of regio via een website overbrengen aan het publiek. Afgelopen jaar brachten bijna 25.000 bezoekers hun stem uit. Knack Weekend was de gelukkige winnaar in de rubriek Blogs & Portals. Dit jaar dingen 130 websites in tien categorieën mee naar een prijs. Ook dit jaar is Knack Weekend Reizen genomineerd in de rubriek Blogs & Portals en met uw stem mogen we hopelijk opnieuw de eerste prijs in ontvangst nemen. Stemmen kan tot 7 juni via www.stedentripper.com/travvies/.