Knack Weekend is net als vorig jaar genomineerd voor een Travvies Award. Help ons deze felbegeerde internetprijs te winnen door uw stem uit te brengen via www.stedentripper.com/travvies.

De Travvies Award is de prijs voor de beste Nederlandstalige reiswebsites en de enige die enkel kijkt naar de website zelf en niet naar de namen of merken die ermee verbonden zijn.

Afgelopen jaar brachten ruim 21.000 bezoekers hun stem uit. Knack Weekend eindigde op de tweede plaats in de rubriek Blogs & Portals en moest enkel de site van de ANWB voor laten gaan. Tijdens deze derde editie van de Travvies Awards dingen 130 websites in tien categorieën mee naar een prijs.

Knack Weekend Reizen is genomineerd in de rubriek Blogs & Portals en met uw stem mogen we wellicht dit jaar de eerste prijs in ontvangst nemen. Stemmen kan tot 29 juni via www.stedentripper.com/travvies/.

Knack Weekend is net als vorig jaar genomineerd voor een Travvies Award. Help ons deze felbegeerde internetprijs te winnen door uw stem uit te brengen via www.stedentripper.com/travvies. De Travvies Award is de prijs voor de beste Nederlandstalige reiswebsites en de enige die enkel kijkt naar de website zelf en niet naar de namen of merken die ermee verbonden zijn. Afgelopen jaar brachten ruim 21.000 bezoekers hun stem uit. Knack Weekend eindigde op de tweede plaats in de rubriek Blogs & Portals en moest enkel de site van de ANWB voor laten gaan. Tijdens deze derde editie van de Travvies Awards dingen 130 websites in tien categorieën mee naar een prijs. Knack Weekend Reizen is genomineerd in de rubriek Blogs & Portals en met uw stem mogen we wellicht dit jaar de eerste prijs in ontvangst nemen. Stemmen kan tot 29 juni via www.stedentripper.com/travvies/.