Tijdens de gratis rondleidingen, georganiseerd naar aanleiding van de Antwerpse kermisweek, kan je onder meer de Trappenhal ontdekken.

Tot en met 18 augustus kan je in het stadhuis van Antwerpen terecht voor een gratis bezoek met gids en kan je onder meer de indrukwekkende trappenhal van dichtbij bewonderen. Er zal tal van gidsen, waaronder Gerald De Keulenaer, die een woordje uitleg geven bij de geschiedenis en interieur van het gebouw. Zo kom je alles te weten over de bouw van het gebouw in 1564, de verbouwingen in de 19e eeuw en de schilderijen en versieringen.

Na afloop van de wandeling, die zo'n dertigtal minuten zal duren, kent het Schoon Verdiep, met onder meer de Trouwzaal, de Collegezaal en de Raadzaal, geen geheimen meer.

Praktische informatie over de rondleiding in het stadhuis van Antwerpen kan u hier terugvinden. (LVR)

Tijdens de gratis rondleidingen, georganiseerd naar aanleiding van de Antwerpse kermisweek, kan je onder meer de Trappenhal ontdekken. Tot en met 18 augustus kan je in het stadhuis van Antwerpen terecht voor een gratis bezoek met gids en kan je onder meer de indrukwekkende trappenhal van dichtbij bewonderen. Er zal tal van gidsen, waaronder Gerald De Keulenaer, die een woordje uitleg geven bij de geschiedenis en interieur van het gebouw. Zo kom je alles te weten over de bouw van het gebouw in 1564, de verbouwingen in de 19e eeuw en de schilderijen en versieringen. Na afloop van de wandeling, die zo'n dertigtal minuten zal duren, kent het Schoon Verdiep, met onder meer de Trouwzaal, de Collegezaal en de Raadzaal, geen geheimen meer. Praktische informatie over de rondleiding in het stadhuis van Antwerpen kan u hier terugvinden. (LVR)