Sporen en dineren

© iStockphoto

Interrail is nu een samenwerking aangegaan met VizEat, een culinair sociaal netwerk. Reizigers krijgen zo de kans om culinaire ervaringen op te doen in de plaatsen die ze bezoeken.

Met een Interrail treinpas kun je een paar dagen of weken door dertig Europese landen reizen. Een treinpas waarmee je vijf dagen lang – binnen een periode van vijftien dagen – door dertig landen kunt sporen kost 200 euro, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een pas die een volle maand geldig is. Daarvoor betaal je 479 euro.

Interrail is nu een samenwerking aangegaan met VizEat, een culinair sociaal netwerk. Reizigers krijgen zo de kans om culinaire ervaringen op te doen in de plaatsen die ze bezoeken. Je kunt gaan dineren bij lokale bewoners, kookcursussen volgen, of een eetwandeling maken en tegelijk mensen uit andere landen ontmoeten.

Op de website van Interrail kun je ingeven naar welke stad je reist en daar een gastronomische activiteit naar wens zoeken. Via VizEat regel je dan zelf een afspraak op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content