Spectaculaire show van de Amerikaanse stuntclown Bello Nock te zien in Toverland

© Toverland

Attractiepark Toverland in het Nederlands-Limburgse Sevenum bestaat 15 jaar en viert dat op spectaculaire wijze met een show van de ‘World’s Greatest Comic Daredevil’ Bello Nock. Tot en met 27 augustus kunt u de show drie maal per dag zien.

Bello Nock is een opvallend figuur met zijn rechtopstaande haar. Hij komt uit een familie van circusartiesten, is nergens bang voor, tart de zwaartekracht en balanceert op grote hoogtes en dat alles zonder veiligheidsvoorzieningen. Bello is voor zijn shows al onderscheiden met de Clown d’Or van het Internationaal Circusfestival van Monte Carlo en staat in het Guinness Book of World Records vermeld voor een wandeling over een koord boven een cruiseschip.

Bello Nock brengt samen met drie kompanen een show voor de hele familie vol humor, spanning en spectaculaire stunts. Zo klimt hij naar de top van een paal van 25 hoogte waar hij vervolgens allerlei angstaanjagende toeren uithaalt en voert hij kunstjes op in het draaiende Wheel of Wonder.

Midzomeravonden

Van 31 juli tot 24 augustus is Toverland iedere woensdag en zondag tijdens de Midzomeravonden echt extra lang geopend. De bezoekers kunnen dan tot 23:00 uur genieten van de attracties, shows en live entertainment in een tropische sfeer.

Vanaf 19:00 uur verrijzen er overal in het park speciale zomerse themagebieden met live entertainment en betoverende shows. Zo kunnen gasten de sirtaki dansen en genieten van lekkernijen zoals gyros in de Griekse Area bij Troy, de snelste houten achtbaan van de Benelux.

Troy
Troy© Toverland

In de Latin Area kunnen de gasten onder het genot van de zomerse klanken van de DJ en de danskunsten van het duo DudeSalsa zelf mee dansen. Heel anders is de sfeer op de Katara Plaza waar gitaarmuziek van de heren van Cuata weerklinkt. Met een koel drankje op het zonnige terras wanen bezoekers zich in de Caraïben. In de Biergarten zorgen ‘De zingende kapsters aus Tirol’ voor de nodige Oostenrijkse ‘Gemütlichkeit’ terwijl ze gasten magische kapsels bezorgen.

En wanneer de zon ondergaat is het tijd voor de kleurrijke fonteinenshow Katara – Fountain of Magic.

In Toverland kunnen de bezoekers kiezen tussen meer dan 30 binnen- en buitenattracties, waaronder de Troy, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Toverland ligt in Sevenum in het zuiden van Nederland op een uur rijden van Antwerpen.(MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content