Speciale Weekend Knack: Op reis door Europa

Vanaf donderdag 24 maart ligt een extra reiseditie van Knack Weekend in de winkel met aandacht voor traditionele bestemmingen in Europa, maar op onze manier ingevuld.

Reizen is een van de grote luxes in het leven. Tijd en middelen kunnen uittrekken om de wereld te verkennen, daarbij niet gehinderd door visumproblemen.

De wereld is zo klein geworden dat een mens haast overal naartoe kan. Mocht u die wereld nog te klein vinden, dan kan u het nog verder zoeken, want ruimtereizen zouden binnenkort gecommercialiseerd worden.

In deze extra reiseditie van Knack Weekend blijven we echter dichter in de buurt. Binnen Europa valt immers nog zo veel te ontdekken. Mooi meegenomen is dat de ecologische voetafdruk bij dichterbij reizen toch vriendelijker uitvalt dan wanneer je met het vliegtuig naar het andere eind van de wereld trekt.

In dit magaboek nemen we u mee naar verschillende plekken in Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Griekenland, Nederland, Ierland; Groot-Brittannië, Portugal en Zwitserland. Vrij traditionele bestemmingen, maar op onze manier ingevuld.

De mix van reisverhalen betreft zowel citytrips als streekreportages. De insteek is telkens verschillend/ het gaat van budgetvriendelijk Londen en bohemien Berlijn tot luxueus Lissabon. Van culinaire adresjes in Picardië tot trendy places op Mykonos of net de voorhistorische forten op de onherbergzame Araneilanden.

Al deze verhalen, praktisch dan wel meer literair opgevat, bieden een momentopname van een zeer divers Europa. Op sommige plaatsen lijkt het wel of de tijd heeft stilgestaan, elders vernieuwen steden en streken in snel tempo.

Hopelijk vindt u in dit magabook inspiratie voor een weekend of voor een langere ontdekkingstocht door ons contitent.

Weekend Knack: De mooiste streken en steden van Europa is vanaf donderdag 24 februari te koop voor 6,95 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content