Dat wil zeggen overnachten in vakantiewoningen van particulieren en de stad of regio beleven zoals de inwoners dat doen.

Reisorganisatie Wimdu is de marktleider op het vlak van het verhuren van privéaccommodaties. U hebt de keuze uit dertigduizend accommodaties in 103 landen.

Voor huurders biedt deze manier van reizen het grote voordeel dat u direct meegenomen wordt in het leven en de omgeving van de lokale inwoners. Bovendien kan de verhuurder u voorzien van tips die u niet in de reisboekjes vindt.

Voor de verhuurder biedt het - behalve het financiële voordeel - een mogelijkheid om geïnteresseerde buitenlanders te ontmoeten.

Maaike Schwering

Dat wil zeggen overnachten in vakantiewoningen van particulieren en de stad of regio beleven zoals de inwoners dat doen. Reisorganisatie Wimdu is de marktleider op het vlak van het verhuren van privéaccommodaties. U hebt de keuze uit dertigduizend accommodaties in 103 landen. Voor huurders biedt deze manier van reizen het grote voordeel dat u direct meegenomen wordt in het leven en de omgeving van de lokale inwoners. Bovendien kan de verhuurder u voorzien van tips die u niet in de reisboekjes vindt. Voor de verhuurder biedt het - behalve het financiële voordeel - een mogelijkheid om geïnteresseerde buitenlanders te ontmoeten. Maaike Schwering