Snow City in Mechelen

Ieder jaar organiseren de nationale toeristische diensten van Oostenrijk en Zwitserland samen het wintersportevenement Snow City. De vierde editie gaat door in Mechelen.

Op 23, 24 en 25 oktober 2009 toveren zij de Veemarkt om tot een groots winterdorp met houten chalets en échte Alpensfeer voor iedereen.

De voorbije drie jaar stroomden zowat 35.000 wintersportfanaten naar Antwerpen en Gent om er van de ‘Gemütlichkeit’ en gastvrije Alpensfeer te genieten. Na Antwerpen en Gent is dit jaar Mechelen aan de beurt.

Het concept werd verder uitgewerkt en de nadruk ligt nog meer op de gezellige winterdorp sfeer. Naast een piste met échte sneeuw en een snowboardsimulator vindt u er een après-skibar en kunt u er proeven van regionale specialiteiten.

Verder treden diverse traditionele muziekgroepen. Er zijn ook weer heel wat fantastische prijzen en enkele droomreizen te winnen naar de échte witte poedersneeuwpistes van de twee Alpenlanden.

Bovendien bezorgen de meer dan 30 Zwitserse en Oostenrijkse toeristische vertegenwoordigers u er alle mogelijke informatie over de vele bestemmingen van hun wintersportlanden. U kunt er eveneens terecht voor de actuele touroperatoraanbiedingen.

Informatie

Snow City

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content