Skiworld brengt zijn wintersportbrochure traditiegetrouw vroeg uit en beloont snelle beslissers met maximale kortingen.

Wie vóór 30 september een reis boekt, kan rekenen op kortin-gen tot 270 euro. Een primeur dit jaar is het Fluid Pricing-systeem zodra de vroegboekperiode voorbij is. Dat houdt in dat de prijzen van de skivakantie dagelijks veranderen afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen. Hoe groter de capaciteit, hoe lager de prijs.

Skiworld biedt wintersportvakanties in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. U hebt diverse mogelijkheden: van een miniskivakantie met eigen vervoer tot een week all inclusive skiën met het vliegtuig.

Skiworld brengt zijn wintersportbrochure traditiegetrouw vroeg uit en beloont snelle beslissers met maximale kortingen.Wie vóór 30 september een reis boekt, kan rekenen op kortin-gen tot 270 euro. Een primeur dit jaar is het Fluid Pricing-systeem zodra de vroegboekperiode voorbij is. Dat houdt in dat de prijzen van de skivakantie dagelijks veranderen afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen. Hoe groter de capaciteit, hoe lager de prijs.Skiworld biedt wintersportvakanties in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. U hebt diverse mogelijkheden: van een miniskivakantie met eigen vervoer tot een week all inclusive skiën met het vliegtuig.