Bij ski Haus Ternell in Eupen en in het Wintersportcentrum Losheimergraben (Manderfeld) kan je woensdag langlaufen. Donderdag gaan ook pistes in Spa (Thiers des Rexhons) en Ovifat open.

In de Hoge Venen en de hoger gelegen dorpen in de Belgische Eifel ligt er woensdag een sneeuwlaag van 10 tot 15 centimeter. Ski Haus Ternell in Eupen startte woensdagnamiddag de skiverhuur, even later deed ook Wintersportcentrum Losheimergraben dat. In Spa zal Thiers des Rexhons donderdag open zijn van 9.30 uur tot 17.30 uur. In Ovifat ligt er 12 cm sneeuw en gaan de pistes wellicht donderdag ook open.

Andere pistes beslisen donderdag pas of ze open gaan. Op de signal de Botrange, het hoogste punt van België, ligt er 25 cm sneeuw, maar ook daar wordt er pas donderdag beslist of er geskied kan worden. Lang zal de skipret wellicht niet duren. Voor het weekend worden hogere temperaturen en regen verwacht.

Bij ski Haus Ternell in Eupen en in het Wintersportcentrum Losheimergraben (Manderfeld) kan je woensdag langlaufen. Donderdag gaan ook pistes in Spa (Thiers des Rexhons) en Ovifat open. In de Hoge Venen en de hoger gelegen dorpen in de Belgische Eifel ligt er woensdag een sneeuwlaag van 10 tot 15 centimeter. Ski Haus Ternell in Eupen startte woensdagnamiddag de skiverhuur, even later deed ook Wintersportcentrum Losheimergraben dat. In Spa zal Thiers des Rexhons donderdag open zijn van 9.30 uur tot 17.30 uur. In Ovifat ligt er 12 cm sneeuw en gaan de pistes wellicht donderdag ook open. Andere pistes beslisen donderdag pas of ze open gaan. Op de signal de Botrange, het hoogste punt van België, ligt er 25 cm sneeuw, maar ook daar wordt er pas donderdag beslist of er geskied kan worden. Lang zal de skipret wellicht niet duren. Voor het weekend worden hogere temperaturen en regen verwacht.