Oorspronkelijk was het de bedoeling de verwarming, ventilatie en elektrische system, die na bijna veertig jaar hun levensduur hadden overschreden, aan te pakken. Maar ook de buitenstructuren bleken oplapwerk te kunnen gebruiken.

Er is toen maar voor een grondige en 900 miljoen dollar kostende grondige renovatie en opwaardering gekozen. De werken starten volgende zomer en verlopen gefaseerd. Het museum blijft intussen toegankelijk. Sommige voorwerpen verhuizen tijdelijk naar een speciaal in aanbouw zijnde opslagplaats.

Fanaten kunnen zich in het museum onder meer vergapen aan de originele commandomodule van Apollo-11, het ruimtepak dat Neil Armstrong op de Maan droeg en de Mercury-capsule van John Glenn.

Oorspronkelijk was het de bedoeling de verwarming, ventilatie en elektrische system, die na bijna veertig jaar hun levensduur hadden overschreden, aan te pakken. Maar ook de buitenstructuren bleken oplapwerk te kunnen gebruiken. Er is toen maar voor een grondige en 900 miljoen dollar kostende grondige renovatie en opwaardering gekozen. De werken starten volgende zomer en verlopen gefaseerd. Het museum blijft intussen toegankelijk. Sommige voorwerpen verhuizen tijdelijk naar een speciaal in aanbouw zijnde opslagplaats. Fanaten kunnen zich in het museum onder meer vergapen aan de originele commandomodule van Apollo-11, het ruimtepak dat Neil Armstrong op de Maan droeg en de Mercury-capsule van John Glenn.