Slow Holiday in Valle d’Aosta

Met een schitterend aanbod wellness-hotels is Valle d’Aosta de ideale bestemming voor een echte slow holiday.

Reist u naar de Noord-Italiaanse regio Valle d’Aosta dan kunt u niet alleen kiezen voor een actieve vakantie in de Alpen of voor een culturele rondreis maar ook voor een verblijf dat gekenmerkt wordt door relaxen, genieten, wellness, comfort en rust.

In Valle d’Aosta behoren tientallen hotels, Bed & Breakfast en Chambres d’Hôtes tot de organisatie SlowHoliday. De filosofie van SlowHoliday is eenvoudig: het ritme van de vakantie afstemmen op het ritme van het lichaam van de vakantieganger.

Hoe dat moet gebeuren? Ondermeer door een zeer persoonlijk onthaal, door in te gaan op de wensen en verlangens van elke gast, door een vakantie aan te bieden waarbij Valle d’Aosta op een originele manier wordt voorgesteld.

Wie kiest voor een SlowHoliday ontmoet de inwoners van Valle d’Aosta die fier zijn op hun eigen streek en er alles aan doen om de bezoekers hierin te betrekken. Sommige van die hotels of kamers bij particulieren liggen in de nabijheid van een skistation en zijn dus ook tijdens de winter een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content