Dat kan (tussen 29 maart en 14 oktober) in een van de 65 vrijstaande strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne in de Nederlandse badplaats Julianadorp aan Zee.

De huisjes liggen op 500 meter van het Landal Park waar de gasten gebruik kunnen maken van alle faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna, tennisbaan, minigolf, kinderspeelplaatsen en brasserie Sandz. Ook ligt er een golfbaan bij het park.

Afgelopen jaar werden de strandhuisjes uitgeroepen tot de winnaar van de Zoover Awards in de categorie 'Beste vakantiepark van Nederland'. Bezoekers gaven de huisjes een cijfer 9,6.

De strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, beschikken over een designkeuken, een flatscreen-tv met dvd-speler, radio en terrasmeubelen. De panoramische ruiten op beide verdiepingen bieden een uitzicht op de Noordzee. (MS)

Dat kan (tussen 29 maart en 14 oktober) in een van de 65 vrijstaande strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne in de Nederlandse badplaats Julianadorp aan Zee. De huisjes liggen op 500 meter van het Landal Park waar de gasten gebruik kunnen maken van alle faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna, tennisbaan, minigolf, kinderspeelplaatsen en brasserie Sandz. Ook ligt er een golfbaan bij het park. Afgelopen jaar werden de strandhuisjes uitgeroepen tot de winnaar van de Zoover Awards in de categorie 'Beste vakantiepark van Nederland'. Bezoekers gaven de huisjes een cijfer 9,6. De strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, beschikken over een designkeuken, een flatscreen-tv met dvd-speler, radio en terrasmeubelen. De panoramische ruiten op beide verdiepingen bieden een uitzicht op de Noordzee. (MS)