Slapen onder de sterren

© Null Stern Hotel

Slapen in een fijn bed op een Zwitserse berg met niets anders om je heen dan de prachtige natuur: dat is het één kamer tellende Null Stern Hotel.

Een heerlijk tweepersoonsbed, je eigen butler, vervoer naar je slaapplaats en een ‘direct tv’ waardoor de butler rechtstreeks tot zijn gasten spreekt en dat alles in een kamer zonder muren en plafonds. Dat is het Null Stern Hotel.

Het slechts één kamer tellende hotel is het bedenksel van twee kunstenaars, de tweelingbroers Frank en Patrik Riklinen en is gesitueerd op 1200 meter hoogte in het Zwitserse Appenzellerland.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Null Stern Suite is enkel geopend wanneer het weer het toelaat. Bij regen kunnen de gasten terecht in een nabijgelegen alpenhut waar ze, bij wijze van troost, een gratis maaltijd geserveerd krijgen.

Voor een overnachting betaal je 275 Zwitserse frank (ongeveer 270 euro). Je moet er wel snel bij zijn want het aantal overnachtingen is beperkt en de belangstelling groot.

Partner Content