Slapen in de Duitse Serengeti

Om te overnachten in een lodge tussen de olifanten, zebra’s, leeuwen en beren hoeft u niet meer naar Afrika. In het Duitse Serengeti-Park Hodenhagen is dat vanaf nu ook mogelijk.

Voor een safari door de Serengeti hoeft u niet meer helemaal naar Tanzania. In het Duitse Serengeti-Park Hodenhagen kunt u meer dan 1500 dieren, zoals olifanten, neushoorns, tijgers, zebra’s en beren, van zeer dichtbij zien vanuit uw eigen wagen of vanuit een bus.

Dat was al bijzonder, maar vanaf nu kunt u er ook overnachten. In een klein parkje binnen het grote park waant u zich in het Keniaanse natuur-reservaat Masai Mara.

Tussen de grazende zebra’s, gnoes en giraffen liggen ‘authentieke’ Afrikaanse houten hutten voor maximaal 5 personen. Deze huisjes zijn knus ingericht en beschikken over een eigen badkamer. Voor een overnachting betaalt u vanaf 32 euro/persoon, inclusief ontbijt.

Ook nieuw is een kampeerplaats voor campers in het park. Voor een plaats betaalt u 17 euro per nacht. Wanneer u er overnacht, mag u het wildpark te voet verkennen. Normaal gesproken kan dat alleen met de auto.

Behalve een safaripark telt het Serengetipark ook meer dan 40 attracties (klimbaan, reuzenrad, glijbanen, draai- en zweefmolens…). Het park ligt in Hodenhagen, vlak bij de snelweg tussen Hannover en Bremen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content