Voor reizigers die enkele uren moeten wachten op een vlucht en een tukje willen doen, heeft de internationale luchthaven van Abu Dhabi een soort van 'slaapcocons' geïnstalleerd.

De bizar uitziende meubelen van Finse makelij zijn zeteltjes waarvan je een bed kunt maken. Een schuifdeur/-dak kan deels of volledig gesloten worden om licht en lawaai tegen te houden. Momenteel staan er 10 cocons in Terminal 1 en 10 in Terminal 3 van Abu Dhabi International Airport. Later dit jaar komen er nog 35 bij.

Wanneer alle bedjes geïnstalleerd zijn, zullen ze nog worden uitgerust met een internetaansluiting, een opslagruimte voor bagage en waardevolle spullen en een stopcontact voor lapots, gsm's of andere elektronische toestellen.

De slaapcocons zijn te huur voor 8 pond (9,5 euro) per uur. Betalen kan met kredietkaart.

Voor reizigers die enkele uren moeten wachten op een vlucht en een tukje willen doen, heeft de internationale luchthaven van Abu Dhabi een soort van 'slaapcocons' geïnstalleerd. De bizar uitziende meubelen van Finse makelij zijn zeteltjes waarvan je een bed kunt maken. Een schuifdeur/-dak kan deels of volledig gesloten worden om licht en lawaai tegen te houden. Momenteel staan er 10 cocons in Terminal 1 en 10 in Terminal 3 van Abu Dhabi International Airport. Later dit jaar komen er nog 35 bij. Wanneer alle bedjes geïnstalleerd zijn, zullen ze nog worden uitgerust met een internetaansluiting, een opslagruimte voor bagage en waardevolle spullen en een stopcontact voor lapots, gsm's of andere elektronische toestellen. De slaapcocons zijn te huur voor 8 pond (9,5 euro) per uur. Betalen kan met kredietkaart.